Palvelut

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu soveltuu tyypillisenä osana kohteen rakennusvaihetta tai remonttia. Sisustussuunnitelma ottaa huomioon tilan käyttötarkoituksen sekä asiakkaan tilalle toivoman tunnelman. Palvelu kattaa tyypillisesti mm. pohjaratkaisun-, materiaalien-, värimaailman-, valaistus- sekä kalustussuunnitelman. 3D Kuvat kuuluvat myös valikoimaan. Toimisto hoitaa myös tarvittaessa suunnittelun sekä remontin avaimet käteen -palveluna, jossa tilaajan ei tarvitse hoitaa remonttikoordinointia tai tilausten logistiikka-asioita.

Myös pienemmät projektit kuten irtokalustesuunnitelmat tai vaikkapa uusien tekstiilien suunnittelu makuuhuoneeseen hoituvat helposti kauttani.

Sisustuskonsultaatio

Aina ei tarvitse tehdä massiivista remonttia suurella budjetilla, vaan kodin muutostarpeita ja uusia ideoita voit saada jo muutaman tunnin konsultaatiokäynnillä. 

Konsultaatiokäynnin yhteydessä voidaan tarjota asiakkaalle ideoita, inspiraatiota sekä käytännön vinkkejä mm. värimaailman, tekstiilien ja pintamateriaalien valintaan sekä kalusteiden sijoitteluun.

Stailauspalvelut

Stailauksella ehostetaan asunnon visuaalinen ilme tyypillisesti myyntitarkoituksessa. Stailauksen lähtökohtana on näyttävyys ja houkuttelevuus. Palveluun kuuluu sisustuksen yhtenäistäminen sisältäen mm. kalusteiden sijoittelu sekä stailauksen sisustus- ja tekstiilituotteilla. 

Tavaran karsimisella sekä kalusteiden sijoittelulla saadaan yleensä asunnon parhaat puolet esiin. Palveluun kuuluvat tuoreet kukat, kasvit ja yrtit/vihannekset/hedelmät.

Mainos- ja lehtikuvien stailaukset sekä tapahtumatuotanto

Toimiston kautta hoituu myös mainos- ja lehtikuvien stailaukset ja erilaiset tapahtumatuotannon työt kuvausjärjestelyineen.