Fors Interior on suunnittelutoimisto, joka on syntynyt intohimosta ja rakkaudesta sisustussuunnitteluun ja kauniisiin tiloihin. Olen Heidi Forsell ja olen erikoistunut yksityiskotien ja toimitilojen suunnitteluun. Kauttani saat myös stailaus- ja tapahtumatuotannon palvelut, jotka hoidan ladukkaasti maaliin. Koulutukseltani olen sisustussuunnittelija ja tradenomi.  

Toimiston missiona on luoda ja suunnitella tiloja, jotka ovat käytännöllisiä, kauniita ja asiakkaiden toiveiden sekä arvojen mukaisia tiloja. Fors Interiorin vahvuuksia on muun muassa väri-, materiaali, valaisin- ja  irto- sekä kiintokalustesuunnittelu, jossa huomioidaan asiakkaiden tarpeet sekä toiveet kauniita yksityiskohtia myöten. 

Haluan myös edistää ihmisten hyvää oloa ja helpompaa arkea suunnittelemalla tiloja, jossa huomioidaan tarkasti asiakkaiden toiveet arjen parempaan sujumiseen sekä halutun tunnelman tavoittelemiseen.

Tärkeimpiä arvoja suunnittelussa ovat vastuullisuus, käytännöllisyys, ekologisuus ja hyvinvoiva ihminen. Toteutan yhteistyökumppanien kanssa jokaisen projektin ilolla ja täsmällisesti alusta loppuun.

Sivuillani pääset näkemään uusimpia valmistuneita projektejani ja lukemaan lyhyet projektikuvaukset juuri valmistuneista kohteista.

Olethan yhteydessä, niin räätälöidään sinulle sopiva kokonaisuus.